CONSULTORÍA

SERVEIS

Disseny i desenvolupament de producte orientat a fabricació (DFM), definició d’especificacions, usabilitat, fiabilitat i compliment de normatives.

 

De la IDEA al CONCEPTE.

Industrialització

La nostra àmplia experiència, ens permet assessorar i ajudar a client a passar per un reeixit procés de creació industrial, tenint en compte tots els factors que influeixen segons les seves necessitats i de la magnitud de el projecte en el qual es vulgui embarcar.

És per això que oferirem el suport i la seguretat que es necessita a l’hora de fer un pas tan important.

Optimització

Sabem que l’optimització és molt important en qualsevol projecte perquè no sorgeixin errors o errors inesperats a llarg termini, traduint això en costos addicionals que no es contemplaven a l’inici de el projecte. Per això el nostre equip analitzarà tots els detalls perquè el projecte sigui òptim i fiable. Ofrenciendo així a el client la màxima seguretat i garantia.

QUALITAT

Gestionem tots els nostres processos, assegurant la qualitat dels productes que dissenyem i fabriquem per obtenir els millors resultats, complint amb tots els estàndards de qualitat i garantia.

Eónica és una empresa consolidada i amb uns alts ràtios de qualitat. A aquest efecte, des 2018 vam implantar un Sistema de Gestió de Qualitat, basat en les normes ISO 9001: 2015.

Disposem de la certificació ISO 9001: 2015.

 

Altres dels nostres serveis

Disseny electrònic

Disseny de maquinari i programari pensant en la seva producció.

Logística

Diferents serveis que faciliten el control de matèries primeres.

Testing

Creació de prototips, reworks i ràpida implementació.

Fabricació electrònica

Fabricació de productes tecnològics.

Coneix-nos

Podem Ajudar-te?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte el més aviat possible.