SOBRE NOSALTRES

 

 

La nostra història

Eónica Solutions neix el 2013 amb la il·lusió de dos emprenedors que aconsegueixen convertir un projecte il·lusionant en una realitat.

Donada l’evolució de la companyia i amb l’objectiu d’ampliar i potenciar els serveis de la mateixa, l’any 2020 es trasllada a unes noves instal·lacions d’uns 1000m², la qual cosa permet cobrir les necessitats dels nostres clients i oferir solucions actuals en disseny, fabricació i muntatge dels seus productes i subcontractació de qualsevol servei EMS (Electronic Manufacturing Services), per així poder ajudar les empreses a assolir els seus objectius.

Compromís, qualitat i servei són la base de la nostra estratègia empresarial, que, impulsada pel nostre equip humà, ens permeten veure el nostre futur amb il·lusió i optimisme, segurs de poder oferir als nostres clients la millor col·laboració.

Creant equip

“L’èxit d’una empresa és simplement el reflex de l’actitud, grau de motivació i compromís de les persones que la formen”.

Els VALORS en què creiem fermament són:

PASSIÓ

La passió és l’ànima de EÓNICA, el nostre motor principal. “El voler el que es fa”, i sobretot no conformar-nos únicament amb un treball “ben fet”, sempre buscant l’excel·lència.

HONESTEDAT

Apostem per la sinceritat, som íntegres i transparents en tot el que fem.

CREATIVITAT

Basem el nostre creixement en el desenvolupament de noves i millors solucions sustentades en el disseny i la tecnologia.

RESPONSABILITAT

Anem més enllà de l’acompliment de les normes, tenim cura i vetllem per la seguretat de les persones, buscant sempre la màxima qualitat.

SEGUIR MILLORANT SEMPRE

Sempre somnia i apunta més alt del que saps que pots aconseguir”

Coneix-nos

Podem Ajudar-te?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte el més aviat possible.